Meditatie pentru taierea legaturilor psihice si protectie

“Sunt Mihail. O persoana a intrebat astazi ce se poate face pentru a dezlega conexiunile nedorite create intre oameni.  Conexiuni prin care energia curge inainte si inapoi. Cativa dintre voi sunt familiarizati cu lectiile pe care le-am dat si cu alte ocazii despre cum se taie aceste legaturi.

Taierea legaturilor psihice este una din slujirile mele fata de umanitate. Este un serviciu pe care il ofer cu mare bucurie si placere. Cand ceri taierea tuturor legaturilor psihice trebuie sa stii ca aceste legaturi sunt strans legate intre ele si ca fiecare in parte te leaga de evenimente, timpuri si locuri trecute.

Cand afirmi ca vrei ca toate legaturile psihice sa fie taiate, toate vor fi taiate. Este inutil sa ceri ca numai anumite legaturi sa fie taiate iar celelalte sa ramana intacte. Prin lucrarea pe care eu o fac, toate legaturile psihice pe care le-ai putea avea cu anumite persoane vor fi taiate. Acesta te va elibera de sub legea cauzei si a efectului si a legii karmei.  Taierea tututror legaturilor psihice te va elibera de oameni individuali, grupuri de oameni, locuri, tari. Te va elibera de efecte care isi au cauza in vieti trecute. Te poate elibera de toate efectele nedorite ale actiunilor si gandurilor tale din toate vietile tale anterioare. Ceea ce pot sa va ofer este libertatea caci este ceea ce toti meritati.

Cum este acesta lucrare savarsita? O savarsesc cu sabia mea caci eu sunt arhanghelul Mihail, iar sabia mea este de culoare albastru electric. Ma puteti imagina ca pe un cavaler medieval imbracat in armura, care in loc sa fie argintie emanand lumina alba – este albastra electric, emanand lumina albastra-electric.

Pot sa savarsesc lucrarea oricand simti ca iti este necesar. Trebuie numai sa afirmi ca vrei acesta lucrare sa fie facuta in numele tau (vostru). Daca nu faci afirmatia ca vrei acest serviciu – eu nu voi interveni pentru ca nu am invoire de la Stapanii Karmei si de la alte puteri ceresti ca sa intervin in viata voastra fara sa fiu invitat.

Astept ca voi sa ma invitati sa intervin in vietile voastre intr-un mod pozitiv. Pot nu numai sa tai legaturile psihice care te tin legat ci si sa te protejez cu coloane de lumina cosmica. Acesta protectie va va feri de tot ce nu este al Luminii si tot ce nu lucreaza in concordanta cu Vointa Divina. Sunt momente in cursul unei zile,  fie ca dormiti sau sunteti treji, cand puteti utiliza acesta protectie a coloanei de lumina. Acesta inseamna ca puteti trai in interiorul acestui tub de protectie care isi are originile in Dumnezeu Insusi. 

Cum cereti acest serviciu? Nu este greu pentru ca Arhanghelul Mihail este mereu disponibil celor care au nevoie de ajutorul sau. Nu este deloc vorba de a apela la serviciile preotilor, a fi religios, ceremonial sau pios. Este numai nevoie de o simpla cerere, de o afirmatie. Este necesar sa afirmati ca doriti ca Arhanghelul Mihail sa va taie toate legaturile psihice pe care le aveti cu persoane incarnate sau nu.  Trebuie sa stiti ca orice relatie pe care ati avut-o, toate schimburile de energie cu fiinte din lumea acesta sau din lumea de dincolo au creat fire invizibile care va leaga de acele fiinte cu care ati interactionat.

Aceste fire sunt ca niste conducte ale energiei Karmei care astfel se revarsa din trecut in viata noastra actuala. Aceste fire psihice va fac sa deveniti propriile voastre victime. Victime ale propriilor voastre actiuni, vorbe, a propriilor voastre fapte. A devenit posibil acum ca sa preschimbati aceste energii in energia luminii spirituale, energia iubirii.

Puteti gandi: “Nu am fost niciodata rau!” si asa poate fi, nu ati facut niciodata fapte rele. Tineti cont ca nu exista asa ceva ca bun sau rau si nici judecata a ceea ce este bun sau rau pentru ca prin compasiune si iubire nu exista nimic altceva decat “a fi”! Trebuie de asemenea sa intelegeti ca multi dintre voi ati facut in vieti precedente fapte bune, prin care v-ati pus in serviciul umanitatii si, credeti voi,  ati acumulat karma buna in loc de karma de rea. Eu va marturisesc ca tot ceea ce reprezinta karma este o incarcatura nedorita, ca orice reprezinta karma trebuie echilibrat (anihilat). Solutia la karma este taierea legaturilor psihice cu trecutul, ceea ce este foarte simplu.

Afirmati “Arhanghele Mihail, afirm ca doresc ca tu sa tai toate legaturile mele psihice cu toate fiintele umane, atat incarnate cat si dezincarnate”. Multi vor simti ca nu vor sa-si taie legaturile psihice cu fiinta iubita, cu sotul sau sotia, copii si familia.  Dragostea trebuie sa fie neconditionata, pentru ca daca dragostea ta este neconditionata, ea nu are nevoie de legaturi psihice cu cei dragi pentru ca legaturile psihice te ataseaza nu te elibereaza. Fiti numai convins ca iubirea exista. Nu puteti pune conditii in iubire ca spre exemplu:  “Daca faci asta pentru mine, eu am sa te iubesc”.  Dragostea adevarata este neconditionata, prin urmare, nu conteaza daca sunteti legat psihic sau nu. A venit timpul libertatii, a venit vremea ca sa va asumati propria putere cu fermitate, candoare si compasiune. Nu va dati puterea altuia, nici celor dragi voua, nici sotiei, nici sotului sau familiei, preotilor sau alte sisteme de control.  Faceti-va datoria acolo unde sunteti cu raspundere dar faceti-o cu compasiune si dragoste neconditionata.

Repetati dupa mine: “Arhanghele Mihail, afirm ca tu vreau sa tai toate legaturile mele psihice cu toate fiintele umane atat incarnate cat si dezincarnate”. Folosind acesta afirmatie, ea va va face liber. Veti simti o usurare atunci cand o veti folosi. E ca si cum ati fi purtat pantofii grei de ciment pentru multa vreme iar acum va simtiti eliberat. Pantofii grei de ciment v-au tinut legati de energiile karmei voastre. Acum ca ati cerut taierea legaturilor psihice va simtiti fericit usor si liber. Pentru multi oameni este dificil ca sa isi pastreze acel nivel de constiinta care ii fereste de a mai crea noi legaturi psihice. Nu spun acesta ca sa va critic ci doar ca sa va indemn sa folositi acesta afirmatie in fiecare seara inainte de culcare. Afirmatia taierii legaturilor psihice spusa zilnic va va ajuta sa dobanditi libertate, libertatetea de spirit.

Un alt lucru pe care vreau sa vi-l daruiesc este “stalpul de lumina”. Va repet din nou ca este foarte usor sa il obtineti. Trebuie doar sa afirmati  “Arhanghele Mihail afirm ca doresc un stalp de lumina”. Sa stiti ca pana nu afirmati ca doriti ajutorul nostru, noi nu avem voie sa intervenim asupra cursului vietii voastre.

Dupa ce ati facut aceste doua afirmatii in diferite ocazii noi vom intelege ca ne dati voie sa intervenim si atunci totul se va face automat doar spunand :  “Mihail stalp de lumina” si veti avea stalpul de lumina.

E de la sine inteles ca nu fac acesta lucrare de unul singur. Am la dispozitia mea o armata de ingeri de lumina. Ei au fost destinati sa ma ajute inca din momentul Creatiei asa ca eu am fost destinat de catre Creator ca sa fiu protectorul tuturor raselor umane. Nici nu se poate pune problema ca ma puteti deranja “Nu-l pot bate la cap pe Mihail care este satul de nenumaratele mele cereri zilnice pentru protectie.” Credeti-ma ca ma bucura sa va vad lucrand pentru sinele vostru spiritual iar somnul si odihna sunt ultimele lucruri de care avem nevoie.

Daca aveti probleme cu somnul din cauza cosmarelor sau a altor interferente in timpul somnului, daca sunteti confruntat cu influente venind de la acei frati ai nostrii care au trecut de partea intunericului sau de fiinte extraterestre care nu servesc Lumina, putetii sa ma chemati ca sa va apar in orice situatie ati fi, oricat de periculoasa.

Este un lucru pe care vreau sa il clarific. Multi oameni vorbesc de frati si surori veniti din spatiu, de extraterestrii. Dragii mei prieteni, inainte de a va apropia sau urca pe orice nava spatiala materializata intrebati-i pe ocupantii ei “daca lucreaza cu Lumina si daca sunt una cu Lumina”. Insistati ca sa vi se raspunda la aceste intrebari, pentru ca daca ei lucreaza cu Lumina vor raspunde numaidecat “sunt una cu Lumina”. Daca ei nu lucreaza cu Lumina le va fi imposibil sa foloseasca aceste cuvinte pentru ca atunci cand faci afirmatia “Sunt una cu Lumina” esti Lumina.  Ei se pot eschiva spunand “Nu vezi ca sunt Lumina?”sau sa incerce alte strategii. Este posibil ca ei sa se deghizeze aparand ca si fratii nostrii de Lumina. Daca nu iti raspund curat “Sunt al Luminii” sau “Sunt una cu Lumina”, atunci cheama-ma pe mine si legiunile mele ingeresti si vei avea protectie totala. Fratii intunecati nu vor putea face altceva decat sa plece.

Dragi prieteni va las acum, nu cu un gand care sa va ingrijoreze ci cu unul care sa va dea de gandit si care sa va dea incredere si fericire. Sunt Mihail Arhanghelul . Va iubesc pe toti. Adonai.

Acest mesaj a fost trimis de John Armitaj pe 21 octombrie 1995, in timpul unui Workshop in Jersey.”

sursa: “Compediu ilustrat de Reiki”- Vlad Risvan Rusu

 

Vizualizări: 36


Răspunsuri la Aceste Discuţii

Lucrez de zeci de ori pe zi cu ingerii si arhanghelii (de fapt ei lucreaza – eu doar ii rog).

Ajutorul este foarte eficace si aproape instantaneu.

E SUUUPER!

 


Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield