Trezeste partile adormite ale creierului

&nbspToate r

ezultatele ce urmeaza sint posibile foarte simplu prin meditatie Cu toate acestea in mod constant realizarea activarii partilor inactive ale creierului inseamna practica de lunga durata
Chiar daca practica multi ani,este foarte dificil pentru majoritatea oamenilor sa stea in meditatie adinca mai mult de 1 sau 2 minute. Daca incercati sa meditate, dar mintea voastra reataceste peste tot locul, o sa intelegeti la ce ma refer. Multe personae se descurajeaza si renunta dupa citeva incercari nereusite de a medita. Cu toate acestea fiecare studio al celor mai de succespersoane spirituale sau financiare arata ca TOTI mediteaza in mod regulat. Daca nu meditati ,sinteti scosi in afara a ceea ce se numeste A FII CU ADEVARAT IN VIATA. Din fericire,Tehnologia moderna a dezvoltat o cale de a beneficia foarte usor de toate beneficiile unei Meditatii adinci.
Aceasta se numeste Amtrenarea undelor emise de creier.
Aceasta tehnologie conduce undele creierului intr-o frecventa specifica folosind sunete speciale cu ritmuri pulsatorii .Prin ghidarea creierului dupa tiparelele unei frecvente profunde ale undelor si tinindu-l acolo , vi se induce o meditatie adinca cu nici un effort. Supunind creierul la un calculator generator de pulsatii cu frecvente specifice , creierul isi va sincroniza impulsurile electrice dupa aceste frecvente. Aceasta inseamna ca va fii purtatorul pentru frecventele pulsatiilor,care ne va stimula abilitatea de a allege frecventa pe care o dorim sa o folosim in creierul nostrum. Aceasta inseamna ca puteti atinge starea de meditatie adinca prin relaxare si ascultind Genius Brain Power. Pentru a putea medita este foarte simplu : concentrative asupra pulsatiilor , iar daca mintea incepe sa rataceasca respirati adinc si intorcetiva inapoi la pulsatii.
Aceasta meditatie va va ajuta creierul sa deviant mai istet si cu putere de concentrare mai mare.
Atasat gasiti numai un exemplu al acestei meditatii de 20 minute, la inceputul careia este explicat tot ceea ce am scros mai sus.

 

Genius – Brain Power 20min sample


Asculta mai multe audio acustica

Cameron Day
AscensionHelp.com
GeniusBrainPower.com

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield