Activare shamanica- seminar

“Cel mai bun leac pentru toata si in fiecare fiinta  

Oameni, locuri si lucruri

Lumina Creatorului

Cea care ne conecteaza cu Pamantul si Cerul

Ca si copii  umbland intre Lumi”

Nvnehi Awatisgi

 

Acest seminar de activare a energiilor shamanice nu isi propune sa va transforme intr-un  shamn , doar sa simtiti activarea energiilor Shamanilor antici   ramanand  cu voi  pe parcursul practicii voastre de vindecare.. Va veti inconjura de puterea vindecatoare a plantelor, animalelor  de putere, obiectelor de arta  si oricarei  pietre o folositi pentru munca spirituala

 

Shaman-…Ce imagine va apare in minte? Puteti sa mirositi focul arzand? Puteti sa vedeti calea catre alte Lumi? Va aduce imagini in minte inspaimantatoare sau linistitoare? Sau este acolo o combinatie subtila intre  ele?

 

Cunoasterea si practica  shamanica  nu este specifica unei anumite zone geografice sau a unuei anumite traditii bastinase. Sunt multi care folosesc  “atingerea shamanica”  in ritualuri sau vindecare. Practica spirituala nu este dogmatica Nu exista  reguli grele si nici  rigide pentru a le urma. Ele se schimba pe masura evolutiei noastre ca oameni. Chiar  si in timpul progresului nostru  observam ca ciclul se repeta si descoperim meritele practicilor si credintelor stravechi.

Shamanii din zilele noastre, si-au schimbat infatisarea, dar energia a  ramas aceasi bucurie  a puteri pamantului si dincolo

In inima Shamanismului  regasim  respectful ,onorarea  universului  si acceptarea  a tot ce este viu.

 

Shamanul onoreaza  mediul lui prin folosirea acestuia  pentru scopul pentru care a fost creat, cunoscand ca bolile  sunt legate de  un loc specific, dandu-si seama ce ierburi si minerale sunt necesare pentru vindecare  sau ce alt aliment  va fii gasit acolo in salbaticie

 

 Deasemenea el este constient de ce entitati ,corzi  sau experiente de viata ne pot dauna  campul energetic si corpul fizic si cauta  sa gaseasca  un leac.

Pentru a indeplini acest rol este  necesara abilitatea de a-si transforma starea intr-o stare de transa estatica

 

Cuvantul shaman provine din Siberia de la oamenii din Evenk Acesta este numele dat de conducatorii  spirituali si vindecatori.

Cand Rusia a  preluat controlul tarilor invecinate , ei s-au referit la  Tungus.. Sub communism practicile shamanice au fost prohibite si  multi au fost ucisi sau inchisi. Multi shamani  din Siberia , au continuat sa lucreze, Siberia fiind un teritoriu atat de vast.

 

Multe practici spirituale au inceput sa fie cunoscute pe intreg pamantul ca shamanice  in timp ce in Siberia adevaratii shamani erau cunoscuti sub denumirea de  Oameni Sfinti.

Acesti oameni erau alesi la nastere . Studiile lor contineau 9 grade,  reprezentand cele 9 ramuri ale Pomului Lumii. Studiile pentru cate un grad durau multi ani si multi dintre ei nu reuseau sa completeze toate nivele.

A deveni  shaman este o munca pe parcursul intregii vieti.

 

Conform Tangerismului, statutul de shaman  al unei persoane este determinat la nastere.. Ei nu intra in aceasta cunoastre pana cand nu sunt adulti. Apoi ei vor trece prin incercarea de a devenii o  noua persoana..

Incercarile prin care trec pot fii “ o boala fatala aproape de moarte sau loviti de fulger

 

In cadrul studiilor sale referitoare la shamanism antropologul Michael Harner fondatorul  Fundatiei pentru studii shamanice a realizat o lista  cu lucruri  pe care el le-a considerat imortante la toti shamanii. El a denumit-o Principiile  nucleului Shamanismului…

Aceste principia sunt:

 

  • Esti chemat sa fii vindicator mai mult decat iti alegi tu aceasta cale
  • Shamanii au  abilitatea sa functioneze in acelasi timp  in  doua lumi
  • Toti au un concept impartasit  comun  al  Altor lumi
  • Ei pot accesa alte lumi in stare de transa sau constienta
  • Toti au obiecte sacre
  • Toti simt ca au o responsabilitate fata de comunitatea in care traiesc

 

Informatii despre Fundatia pentru studii shamanice le puteti gasi la  www.shamanism.org

 

Sunt multi care considera ca pot invata shamanismul

Intr-o saptamana pentru un “pret bun” Acest lucru nu este posibil. Veti invata un pic mai mult despre legatura cu pamantul si energiile,dar un shaman isi petrece toata viata pentru a invata si a se antrena. Acei cautatori de  castiguri materiale pe o parte, ei continua doar  sa “traiasca” practicile si traditiile shamanice.

Sunt multe grupuri de oameni care practica  aceasta antica traditie magica  denumindu-se “shamani”  urmand ghidarea antropologica.

 

In vremurile trecute, shamanii erau responsabili pentru comunitatea in care traiau, ei vorbeau cu animalele,  si cunosteau locrile cele mai bune pentru vanatoare, pentru sustinerea oamenilor din satul lor.. Deseori se imbracau in piele pentru a marii conectarea .. Deasemenea aveau daruri deosebite de a controla elementele.

 

Bolile in multe triburi erau vazuta ca posedarea spiritului. Shamanul calatorea in lumea de jos pentru a  se lupta si a elibera  oamenii di ghiarele  entitatilor intunericului.. Sesiunile pot include si extractii , recuperari de suflet , restaurarea de suflet, lucrul cu animale de putere  plante si minerale.

 

Programul seminarului

 

Beneficiile  vederii dincolo de  lumea materiala afecteaza de fapt vindecarea in interiorul nostru  si pentru cei din jur practicand  aceste tehnici antice de vindecare  inseamna schimbarea in viata , mai ales pentru aceia care le si practica

 

 Aspectele de vindecare ale shamanismului  sunt  si  un ghid de dezvoltare personala si spirituala  folosind  o inducere  a starii de transa naturala  prin  sunete ritmate  de toba si percutie, precum si  ritualul care faciliteaza vindecarea in noi si cei din jur.

 

Calatoriile shamanice se realizeaza in realitatea non-ordinara definite prin Lumea de jos, Lumea de mijloc si Lumea de Sus

 

1 Calatorie shamanica pentru taierea corzilor si dezangajare

Practicarea acestei calatorii este foarte importanta pentru a  fii complet present in momentul Acum. Ne invata cum sa ne dezangajam de trecut sau chiar de viitor. Cand suntem in camera cu o persoana sau un grup de oameni, trimitem corzi din corpul energetic din  jurul nostrum sau chiar din plexul solar , doar pentru a ne conecta cu ochii, pielea, etc  celorlalti, sau cu energia lor. Se poate intampla chiar daca vorbim la telefon sau daca ne gandim la ei. Acest mod de angajare este frecvent si benefic pentru a trai in familie, intr-o sesiune de vindecare sau in timpul unei intalniri de afaceri, pentru a facilita dialogul. Toate se intampla  la nivel subconstient . De aceea este nevoie apoi sa retragem sau sa taiem corzile energetice sau sa ne dezangajem din acele evenimente.

 

2 Calatorie shamanica in lumea de mijloc- – Eliberand in Pamant

 Lumea de mijloc se gaseste atat in realitatea obisnuita cat si in realitatea Non ordinara. Este o lume unde  shmanii calatoresc inainte sau inapoi in timp. Este o lume unde shamnii calatoresc pentru a gasi obiecte pierdute sau furate si realizeaza sesiuni de vindecare la distanta.Tot aici shamanii se conecteaza cu zane, elfi, si alte finite ale padurilor.Ciclul vietii noastre  se desfasoara in concordanta cu ciclurile naturii. Sunt multe povesti despre oameni bolnavi care au ales sa traiasca in natura pana cand s-au vindecat. In aceasta calatorie veti  trimite  la Pamant ceea ce doriti  sa se vindece  si va veti  incarca cu energia  vitala a Mamei Pamant

 

Calatorie shamanica pentru dizolvarea separarii si eliberare de ego

Din cele mai  vechi timpuri shamnii stiau ca inainte de orice sesiune de vindecare este necesar sa se reintoarca la sursa , sa primeasca initierea Luminii si a Iubirii, pentru a putea  realiza vindecarea  cu iubire si in totalitate

Veti experimenta   dizolvarea separarii dintre voi si Sursa, dizolvand  orice  bariera care  este interpusa.

 

4 Calatorie shamanica pentru activarea energiilor shamnilor antici

In timpul acestei calatorii sacre Shamanii din timpurile cele mai stravechi vor venii sa va intalneasca , sa va impartaseasca cu multa iubire  cunostintele de care fiecare dintre voi este pregatit sa le primeasca, sa va vindece, sa deschida o poarta de comunicare pentru voi. Fiecare dintre voi va intalnii in calatorie pe acei shamani cu care ati mai comunicat si in alte timpuri si deacum ei va vor indruma  pasii vostri dandu-va sa beti o picatura din cupa lor de intelepciune.

 

5 Calatorie shamanica  – Observand lumea prin ochii spiritului

 

 

 

Cerinte pentru participarea la acest seminar–   poate participa oricine

 

Participand la acest seminar  veti primi:

Ghidare pentru calatoriile shamanice

Manualul seminarului cu descrierea complete a calatoriilor

Suportul meu pentru practica viitoare

 

Pretul acestui seminar este numai de 150 ron

 

Seminbarul este sustinut de Maestru/Instructor, practicant shaman  Carmen Mares dupa invataturile primite de la 

RevMichelle Phillips, Lisa “Ladywolf”, Sandra Ingerman,Jon rasmussen,si stramosii shamani din  Mongolia  

 

Pentru inscrieri  sunati la  0748 28 57 83u completati formularul de inscriere de la 

Contact

 

Cuvinte cheie : actvare, calatorii, shaman, shamanice

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield