Karuna Reiki

.

 

Sistemul Karuna Reiki ® a fost descoperit de William L. Rand. Simbolurile au fost relevate de mai multi maiestri Reiki: Kellie-Ray Marine, Marcy Miller, Pat Courtney, Catherine Mills Ballamont si Marla Abraham. William L. Rand a folosit aceste simboluri si le-a descoperit valoarea, atat in ceea ce priveste potentialul lor cat si faptul ca ele au mai fost folosite si anterior. El a meditat asupra lor si a fost indrumat sa descopere tehnicile de acordare-initiere si sa numeasca acest sistem nou Karuna Reiki®.

Energia Karuna Reiki® este diferita de cea din Reiki Usui si, de fapt, cea mai mare parte a practicantilor o considera mult mai puternica decat energia Reiki Usui! Energia este simtita distinct la Karuna Reiki® si lucreaza simultan cu toate energiile corpului. Practicantii nu au simtit doar simpla curgere a energiei de la cursant la pacient, energia inconjurandu-i, pe ei si pe cei carora li se facea tratamentul. In acelasi timp au fost constatate efecte profunde ale tratamentului. Cei care au parcurs initierile adesea descriu experiente in care au intalnit ghizi, ingeri si Eul Superior si ca simt prezenta vindecatoare a unor entitati iluminate.

Sistemul Karuna Reiki® este structurat pe patru nivele, doua de practician si doua nivele de maestru si foloseste noua simboluri noi, un simbol Usui si alte doua Tibetane. Sistemul de acordaj este diferit de cel din Reiki Usui. Activeaza un tip de energie vindecatoare diferit de cel folosit in Reiki Usui, mai puternic si mai intens decat curgerea blanda a energiei Reiki. Karuna Reiki® ofera metode de protectie foarte puternice, prin simboluri multiple ce acorda un spectru foarte larg de utilizari si aplicatii.

Prin Karuna Reiki® exista posibilitatea de a lucra cu Sf. Arhanghel Gabriel care ajuta la rezolvarea problemelor de natura karmica, de conectare la energia iubirii neconditionate a Maicii Domnului. Sistemul Karuna Reiki® ofera acces si la energia ingerului vindecarii – Sf. Arhanghel Rafael si pot fi, de asemenea, conectati Arhangheli pentru protectia fata de energii malefice.

Cei care sunt deja practicanti Reiki Usui (I, II si III) pot sa abordeze Karuna Reiki pentru aplicatiile practice si terapeutice cu multiple utilizari realizand astfel un pas important in evolutia lor spirituala si ca terapeuti.

 

Cursul se desfasoara in doua etape la o distanta  de minim 14 zile.

 

La sfarsitul cursului veti primi manualul , certificatul de participare si linia de initiere completa.

 

Pret ”  250 ron

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield