ECHILIBRAREA CHAKRELOR

Când faci echilibrarea chakrelor, îţi ţii degetele mâinii drepte într-o poziţie „tripod”, în timp ce te muţi de la o chakră la alta (contactul cu  corpul trebuie să fie foarte uşor, tandru). ŢINE MINTE! Prin acest exerciţiu te conectezi  tu însuţi la nivele de energie superioară.

Pentru a face o echilibrare a chakrelor, ţii M.stg. la 1,5 cm deasupra creştetului capului (pacientul este întins cu faţa în sus),  până  când simţi  că fluxul de energie străbate palma M.stg.

După ce ai determinat nivelul de energie, la nivelul centrului  capului pacientului, foloseşte poziţia tripod a M.dr. deasupra chakrei a 6-a, în timp ce menţii palma M.stg. deasupra chakrei a 7-a din vertex, pentru a monitoriza fluxul de energie. Când cele 2 fluxuri de energie din ambele mâini sunt echilibrate, mutaţi M.dr. asupra chakrei a 5-a (deci se începe tratamentul de la cap în jos cu chakrele în ordine descrescândă), ţinând la fel degetele în poziţie tripod deasupra acestei chakre.

Când toate chakrele au fost reechilibrate, M.stg. rămâne deasupra chakrei a 7-a din vârful capului, iar M.dr. perie energia prin mişcări de măturare a enegiei de la chakra 1-a spre bărbie. În momentul perierii în sus, M.stg. se ia din dreptul chakrei a 7-a. Această mişcare se face de 15-20 de ori.

Save

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield