SALATA REIKI

Green

Green (Photo credit: 360around)

Ingrediente: varză verde, conopidă, ţelină, usturoi şi ceapă. Se mărunţesc în cantităţi egale de varză şi conopidă şi apoi adaugi ţelina, usturoiul şi ceapa. Poţi pune ulei, sare, oţet, lămâie. Aceasta se va păstra într-un container (frigider) pentru cel mult o săptămână. Atunci când mănânci salata, adaugi ţelina, usturoiul şi ceapa şi celelalte ingrediente. Trebuie să adaugi şi seminţe de floarea-soarelui neprăjite. Poţi pune ulei de susan, de floarea-soarelui, de măsline, oţet de mere, apă şi ierburi după gust (mărar,pătrunjel). Mănâncă jumătate de cupă, de 2 ori pe zi, pentru curăţirea intestinului de mucus.

Salata poate fi consumată şi ca o salată lângă o mâncare obişnuită. În timpul postului, mănânci numai salată. Scopul acestei salate este să-ţi menţină mişcările peristaltice intestinale în fiecare zi (să ai scaun zilnic). Când ţii post, trebuie să ai cel puţin un scaun pe zi. Dacă nu vrei să mănânci salată, faci clismă în fiecare seară pentru a elimina toxinele din colon, nu uita că multe dintre toxinele corpului se descarcă direct în colon. Dacă nu le elimini, ele vor crea un dezechilibru la nivelul minţii şi al trupului, mai mare decât dacă nu ai fi postit deloc, aceasta pentru că în timpul postului, descărcarea de toxine din colon este mai mare decât în perioadele fără post. Aceste toxine au fost depozitate în organism (în ficat, limfă), fără a afecta organismul şi, prin postire, ele se deşartă din locurile unde sunt ţinute, în colon.

Enhanced by Zemanta

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comments Protected by WP-SpamShield Anti-Spam