Blamarea altora

Acest articol va arunca o privire asupra modului în care ne putem vindecaprin indreptarea atentiei catre anumite aspecte, dintr-o perspectivă diferită. Acesta va fi întotdeauna informativa și o cale de a învăța, pentru cei care primesc cu o minte deschisă. Acest articol nu caută să jignesca pe nimeni, dar își va exercita dreptul de a exprima liber convingerile, și să le împărtășească altora care sunt interesați să trăiască după aceleași principii. Este până la urma, alegerea voastra dacă ascultati aceste cuvinte, cu urechile deschise sau cu o minte închisă ….

Spiritualitatea invadează fiecare aspect al vieții noastre, de la modul în care vedem lumea și locul nostru în ea, la produsele alimentare pe care le mâncam,, dacă dorim cu adevărat sa le luam in considerare sis a credem in ele.. Mulți dintre noi și-au pierdut calea și cred că spiritualitate se întâmplă numai în zilele de duminică, dar acest lucru pur și simplu nu este adevărat. Cum poate o sămânțăsa se transforme într-un dovleac, fără intervenția divină? Dovada cum toata Creatia lucreaza, este nașterea oricarei finite vii. S-ar putea sa credem ca avem control asupra fiecărui lucru mic din viața noastră, dar noi chiar nu avem….

Aruncati o privire la modul în care se întâmplă lucrurile in viata voastra: nu în fiecare zi se intampla așa cum ați plănuit, și se intampla lucruri neobisnuite, cum ar fi accidente, creșterea prețurilor la benzina,electricitate incapacitatea de a plăti o facture la timp, sau pur si simplu ocazional se arde pe aragaz cina – nici unul dintre aceste evenimente nu sunt planificate. Ce este menit să se întâmple, se va întâmpla, indiferent de ceea ce facem, indiferent cât de mult credem ca suntem în control.

Cine este de vina atunci când ceva ieșit din comun se întâmplă? Nu vom da vina pe noi înșine, si în mintea noastră apar gânduri despre ce s-ar fi putut întâmpt dacă am fi făcut lucrurile altfel? Nu dăm vina pe celălalt, cel care ne-a lovit cu masina lui, și a distrus pacea noastră spirituala pentru ca a facut asta? Nu dam vina pe aragaz pentru ca s-a ars cina? Guvernul este vinovat de creșterea prețurilor la produsele alimentare , benzina si electricitate?

Când ne dăm seama că trebuie să acceptam responsabilitatea pentru toate greșelile noastre, apare sentimentul de mila, începem să înțelegem cum functioneaza viata.. Nu, noi nu avem control asupra lucrurilor care se întâmplă în viețile noastre, dar avem controlul la modul in care vedem cum se intampla lucruri in viata noastra si asupra felului in care reactionam atunci cand “se intampla

De exemplu, prețurile gazelor naturale sunt în creștere. Ce facem? Doar- acceptam? Sau încercăm să creăm schimbare?

Se arde cina noastră pe aragaz. Ne certam cu aragazul, sau ne amintim ceea ce faceam in acest timp, si a fost mult mai important pentru noi decât ofranda sacra a Mamai Pământ pentru hrana noastra?

Fiecare lucru care se întâmplă este legat de spiritualitate. Când suntem pe propriul nostrum drum sacru, totul se întâmplă așa cum ar trebui, fără greșeli, fara nici un accident. Când suntem departe de drumul nostru, experimentăm capcane, piedici care ne vor opri și credem ca am fi putut face lucrurile altfel. În cazul în care drumul este ușor, atunci esti pe drumul tau. Dacă este dificil, te uiti in jur si vezi ce faci gresit.

Să ne imaginăm că începe, sa cream schimbarea pentru a reduce prețurile benzinei, ca șoferi de camion din tr-un anume oras intrand in greva. În cazul în care nu ar fii fost menit să fie, atunci ceva s-ar fi întâmplatceva pentru a impiedica greva. Dacă ar fii fost menit să aivem o cină nearsa, aceasta s-ar fi întâmplat. Important este sa acordam atentie la ce si cum se intampla

Dacă ar fii fost menita o utilizare excesivă a resurselor noastre naturale, atunci prețurile nu ar fi atât de mari. Dacă ar fii fost menit sa percepem cele patru elemente sacre (Aer, Foc, Apa, Pamant), atunci nu am fii avut probleme cjiar acum sa traim in armonie cu Mama Pamant. Și totuși noi suntem …

Incendiile din California, Nevada, Arizona, și chiar New Mexico. Cutremurele pounding Reno, mai multe cutremure au loc în

Cutremure in toate zonele globului Pamantesc, Valuri de caldura tropicale chiar si in locuri unde nicodata nu a fost cald, ploi abundente si inundatii, tornade, incedierile padurilor si a zonelor urbane, boli cu manifestari agresive,, epidemie de gripa pe scara larga mai puternica decat oricand,….se apropie sezonul de iarna , cu viscole si zapezi……s-au ne-am invatat lectia?

Când se intampla dezastre naturale și privim din puntc de vedere spiritual, ne dăm seama că nu trăim in armonie cu Mama Pamant, nu suntem în ton cu ea, nu valorificam resursele eidupa placul ei. Ce am făcut pentru a provoca o atât de mare supărare? Ar putea fi devastarea si arderea pădurilor tropicale, forajele din oceane, eliberarea terenurilor pentru a construi case, distrugerea muntilor pentru exploatari de zacaminte de aur si metale pretioase. Ea . Mama Pamant. Nu poate permite distrugerea habitatelor animalelor salbatice. Creatia Divina. Si ele traiesc pe aceasta planeta impreuna cu noi oamneii cei ce participa la distrugerea naturii fara sa le pese de existent animalelor si a plantelor.

Toata vina pentru aceste catastrophe natural este in totalitate a noastra , a oamenilor. Starea actuală a planetei este vina noastră, fie ca urmare a acțiunii sau inacțiunii pe scena vietii Ce putem face diferit pentru a învăța lecția noastră, astfel că o alta inundatie sau inzapezire sa nu se mai intampla?

Același lucru este valabil și pentru viețile noastre personale. Fie că am acționat necorespunzător, sau nu am acționat deloc în nume propriu, iar acum suntem confruntati cu probleme în propriile noastre vieți, cu aceeași magnitudine ca și dezastrele naturale ale planetei, doar la un nivel personal.

Ne-am dat la o parte și am dat vina pe oricine altcineva pentru problemele noastre, fie ele dezastre naturale, creșterea prețurilor la benzina și alimente, sau o cină arsa pe aragaz, în loc de a privi în interior și sa găsim că noi suntem de vina pentru fiecare lucru care se întâmplă în viețile noastre. Când ne vom asuma responsabilitățea propriilor noastre vieți, ne dăm seama ce am făcut pentru a crea problemele cu care ne confruntam. Când ne vom asuma responsabilitatea pentru planeta pe care traim, și sa acționam în numele ei, in loc sa incurajam societatea de consum si corporatiile care decid soarta planetei, trebuie sa ne oprim in a vedea atat de multe dezastre si s a redevenim stapanii propriilor noastre destine

Nu, nu avem controlul asupra vietii noastre, suntem aici să urmam propria Cale Sacra. Din nou, dacă sunteți pe ea, totul în viața noastra merge bine. Dezastrele naturale se întâmplă în jurul nostru. Ca popor, nu suntem pe drumul nostru sacru. Noi nu acceptam responsabilitatea pentru acțiunile noastre, pe termen lung. Functionarea unei fabrici cu tehnologii vechi poluează aerul copiii noștri respira, nimeni nu isi asuma responsabilitatea. Noi dam vina pe alții pentru că nu vrem să acceptăm că aceste lucruri cad pe umerii fiecăruia dintre noi. Vrem ca alții să facă ceva. Problemele sunt din vina fiecaruia dintre noi, din cauza propriei noastre inacțiuni.

Asuma-ti responsabilitatea pentru propria ta viață, și pentru viața copiilor din viitor. Să lăsăm o lume mai bună pentru ei sa a acceptam că avem puterea de a modela viitorul prin acțiunile noastre de astăzi. Numai invinui pe nimeni decat pe tine, asa cum fac si eu. Nu am vorbit destul de tare, sau am luat insuficiente măsuri, și sunt la fel de vinovat ca oricine altcineva. Cu toate acestea știu de ce eu sunt aici,. Și eu știu că este timpul să-mi asum responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă cu Mama Pamant. Din acest moment. Dacă este menit să, sufer pierderi personale, în acest fel, voi ști că Eu sunt pe un drum gresit. Dacă orice acțiune pe care o intreprind are consecințe negative , știu că este acțiunea greșita. Voi încerca din nou, într-un mod diferit. Eu nu renunța. Eu continui sa lucrez pentru vindecare Mama Pământ în tot ce fac și spun. Dacă fiecare dintre noi ar face la fel, am putea lăsa o lume mai bună pentru a 7-a generație.

Asuma-ti responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă în lume. Asuma-ti responsabilitatea pentru soarta Mamei Pământ – pentru ca Ea ne va distruge dacă nu ne trezim. Si atunci o sa ne avem numai pe noi sa ne invinovatim

Dedicat pentru toate cunostintele

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield