parerea mea despre creatia Mamei Pamant

Traim intr-o tara unde in fiecare zi asistam la numeroase tragedii? Accidente de masina, incendii, oameni muscati de caini, copii care isi omoara parintii, barbati ucigandu-si sotiile si copii, batrane violate de tineri, femei maltratate , violate si ucise, oameni omorati de pomi in cadere in timpul furtunilor sau de pietre ce cad din munti, alibiile raurilor secate,oameni inghititi de ape. paduri , campuri si masini in flacari. Droguri,prostitutie. trafic de organe si multe alte lucruri care ne sperie? Oare de ce? Ce inseamna ?Cum putem sa rezolvam aceste mari probleme cu care ne confruntam?

Omoram cainii care musca? Daramam muntii din care curg pietre? Taiem paduri ca sa nu mai existe lemne care sa arda? Oare ce sa facem? Gasim intotdeauna raspunsuri immediate si “dam vina pe altul” Este o forma de a ne ascunde dupa cate un deget foarte mic , atat de mic incat ne dam seama ca nu mai avem unde sa ne asucndem.

ADEVARUL: toate acestea inseamna MANIFESTAREA AGRESIVITATII si cu alte cuvinet agresivitatea este a doua fata a FRICII. De cine ne este frica? De vecinul? De cainele maidanez? De munte? De padure? De foc? Sau de ape involburate?

RAspunsul este ca ne este frica de noi insine, ne este frica sa ne vedem cat de limitati suntem , ne este frica sa passim mai departe sis a depasim intunericul sufletului nostru, ne este frica sa ne uitam in oglinda pentru

a vedea ca de fapt totul din jurul nostru reflecta propriile noaste EMOTII , atat de perfect incat evident ca este mai bine sa amanam momentul ADEVARULUI.

 

De ani de zile exista lupta intre puternic si slab, dar cu ce arme? AGRESIVITATE SI URA. Omul crede ca este atotputernic peste Natura. C e au rezolvat daca au omorat cainii maidanezi acum ceva timp in urma? Nimic- o scurta perioada de liniste( in mintea cui vrea sa creada) si in rest situatia se repeata. Ce se intampla cad omul atotputernic taie si distruge padurea? Unii au “facut averi”

Adevarul este : Lectia pe care NAtura mereu o scoate in cal;ea noastra si mereu ne da teme de casa-invatati. Invatati. Si constientizati. Echilibrati-va si armonizati-va emotiile, Vindecati Intunericul din sufletul vostru. Depasiti limitele FRICII induse, transformati agresivitatea in IUBIRE. eliberati-va din chingile Fricii. Va este frica de Liberate ? Va este frica de necunoscut?Deveniti LIBERI. Tarind intr-o lume a armoniei si echilibrului.

Imaginati-va ca aceasi cantitate de agresivitate se transforma in IUBIRE- un exercitiu foarte simplu. mai ales este pe gratis . la indemana tuturor- bogati si saraci , puternici si slabi. Schimbati polaritatea din frica in iubire,

Universul are LEGI Stravechi dupa care toate planetele au miscarea lor precisa in jurul Soarelui, nimic nou in acest algoritm.

Aduceti-va aminte ca Legile Universale sunt DOAR LEGI .se aplica ca atare, ele nu tin cont ca esti sarac sau bogat, ca esti presedinte sau membru.

Una din Legile Universale este – Actiunea si Reactiunea sau Legea Atractiei- pe romaneste as spune ‘ce dai . primesti insutit mai mult inapoi”.

Revenind la inceputul discutiei acum analizati cui se datoreaza evenimentele din jurul nostru.

Cainele care a omorat un copil este LECTIA NATURII pentru ……….raspundeti singuri la intrebare, doar prin analiza propriilor emotii prin care ati trecut in acel moment.

ADEVARUL este ca vine timpul in care vedem cum NATURA se supune Legilor Universale si restabileste armonia si echilibru…………..atunci cand oamenii nu sunt singuri capabili sa o faca. aduceti-va aminte ca Legile Universale sunt Doar legi- si nu are nevoie pentru aplicare nici de semnatura presedintelui si nic de aprobare in parlament

Cautati puterea in interiorul vostru , stati in puterea voastra si depasiti limita intunericului

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield