Vindecarea Pamantului- Meditatie cu cristale

Meditația este  focalizarea sau concentrarea energie mentala până  la atingerea  unei liniștiri  perfecte a minții. In timp, practicand  meditație va-ti reusi sa  realizeti  adevaratul Sine. Meditația ar trebui să fie făcuta  întotdeauna pentru  sine. Este un instrument minunat pentru a vă permite să exploreti  pe deplin  constiinta voastra interioara.

Este o oportunitate de a recapitula experiențele , a învețe și evolua (la nivel subconstient) Meditație ar trebui să fie exersata  cu o deplină predare in  liniștea  pe care o creaza.

 

Practica meditație (în timp) are capacitatea de a-ti  transforma complet  perspectivă asupra vieții. Meditație, combinată cu intenția precisa si corectă, vă poate ajuta pentru  evoluție spirituală completă. Meditația vă va permite să deviniti o fiinta pură, perfectă, apartinand  universului, ceea ce  este  menit să deveniti.

 

Sunt mai multi pasi pe  care ar trebui sa-i parcurgeti  pentru a promova o meditație de succes.

 

În primul rând, trebuie să creați un Spațiu Sacru în care vă simtiti  confortabil.

Mediu poate influența foarte mult succesul meditației. ” Spațiul Sacru “poate însemna ceva diferit pentru fiecare persoană.

De obicei, rutina unui  anumit ritual efectuat înainte de meditație poate ajuta la consolidarea acesteia. Repetarea ritualului va trimite mesaje subtile creierului, ajutand-ul să se pregătească pentru procesul de meditatie. Creierul  și subconștientul vor începe să învețe din experiențale prin care au trecut in timpul ritualului, asteptand mereu semnalul pentru a-l urma. In acest caz  va urma meditatia, o eliberare si linistire a mintii

 

 

Postura corecta poate, de asemenea, contribui în mod semnificativ la succesul meditatiei.Stati în postura cea mai confortabila pentru voi. Când pozitiile  nu sunt confortabile, disconfortul poate distrage atentia mintii și poate perturba concentrarea. Ați putea prefera să va așezati pe podea cu picioarele incrucisate (poziția Lotus). Dar, acest lucru nu este obligatoriu. Puteti sa stati  pe un  scaun cu talpile lipite de sol , pentru ca corpul vostru sa se simta in largul lui..

 

Apoi, ar trebui să începeti sa va concentrati asupra  respirației. Ar trebui sa incepeti sa respirati din ce in ce mai lent, relaxandu-va tot corpul…Apoi incepeti respiratia circular care este extrem de eficienta (acest exercitiu va fii detaliat  in cadrul meditatiei)

Odată ce sunteti concentrati asupra respiratiei si relaxarea a fost realizata

puteți începe ,focalizarea . Ar trebui să încercați să vă indreptati atentia  asupra prezentului, tranzitiei, momentului.. Cand mintea s-a linistit  si pacea interioara este atinsa , este necesar sa incercati sa pastrati aceasta stare pana la sfarsitul meditatiei ( cel puțin 10 până la 15 minute ) . Dacă sunteti  distrasi din aceasta stare, incercati sa va indreptati atentia  catre respiratie pana  reveniti. In timpul sesiunii de meditatie puteti oricand revenii  cu atentia la respiratie pentru a va restabilii echilibrul si concentrarea.

 

Adevăratul beneficiu al meditației se găsește în liniștea care se oferă

corpului , mintii si spiritului . Acesta liniște modifică constiinta voastra

și  va  conectează cu divinul . Această stare modificata de constiinta  aduce beneficii mai puternice in conectarea cu Sinele si evolutia spirituala.

În această stare , se primeste  adesea ghidarea ( conștient sau inconștient ) ,este un dar divin  al Sinelui pentru voii.

Cel mai important lucru este sa  va eliberati de toate așteptările pe care le aveți de la  procesul și rezultatul meditatiei . Ar trebui să fiti complet deschisi la experiențe oferita de  meditație , sa nu așteaptati mai mult decât ceea ce este .Ar trebui să fiti deschisi la orice mesaje care ar putea veni de la ghidarea Divina. Daca acest lucru nu se intampla  nu fiti descurajați. În schimb , este bine  să descoperiti  beneficile  din  liniștea meditatiei.

 

 

Cristalele pot fi folosite în meditație pentru a vă ajuta la claritatea concentrarii, focalizarea energiei mintii si a asigura o mai  buna calitate a meditatiei.Cristale amplifica intențiile și gândurile ceea ce conduce la ridicarea. vibrațiiei energiei voastre , promovand trezirea constientei. Gândurile voastre devin mai pure meditand cu cristale, care devin pline de iubire și lumina pentru binele tuturor ființelor. Această gândire limpede, pura vă ajută să rămâneti în acest moment și să va concentrati pe liniștea interioara.

 

Următoarea meditație a fost dezvoltata pentru a trimite energie de vindecare catre Pământ.

Când este făcuta cu intenție corectă, se poate combate efectele poluării, ale incalziruu la nivel mondial, precum și alte aspecte negative ce actioneaza asupra mediului, cu  scopul de a ajuta ca Mama Pamant să se întoarcă la o stare de sănătate mai buna

 

Meditatia este mult mai eficienta atunci cand se foloseste un cristal

Chrysocolla sau un  Azurit și un Malachit.

 

 

Meditație pentru  Vindecarea Pământului

 

Intindeti-va pe podea  sau stati intr-o pozitie confortabila pe un scaun , cu tălpile lipite de sol ( fara pantofi, va rog ) . Centrati-va in inima voastra , începeti să vă acordati cu  energia Pamantului ( ați putea să utilizați o imagine sau un alt simbol  daca doriti) .

Începeti sa  respirați din ce in ce mai lent . Incepeti respiratia circular…Inspirati lumina alba vindecatoare prin chakra radacina. Vizualizati cum lumina calatoreste  in sus prin toate chakrele pana la chakra coroana.. Expirati lumina prin chakra coroanei , trimitand lumina jos in chakra radacina , inspirand din nou lumina. Imaginati-va aceasta lumina ca  o unda. Imaginati-va aceasta unda de lumina miscandu-se in interiorul si exteriorul corpului vostru ca valurile marii.

Acum , extinde-ti lumina, astfel încât acesta formeaza o buclă continuă de energie vindecatoare si se deplasează prin corpurile voastre eterice si fizice .

 

Imaginați-vă. cum chakrele se deschid. Începeti de  la chakra de bază cu o imagine a unui vortex de energie rosie . Concentrati-va atentia pentru a face această energie un roșu foarte luminos . Apoi, mutați-va la chakra sacrala, o imagine a unui vortex de energie portocalie.Continuati cu toate  chakrele în acest mod folosind lumina galben de la plexul solar , verde și roz în centru , albastru la gât ,Indigo la al treilea ochi , și violet la coroana .

 

Ridicati in mana cristalul /cristalele( sau puneți-le în fața voastra), și începeti să va concentreti energia pentru vindecarea Pamantului.

. Imaginați-vă că Pământul este acoperit cu copaci și flori, cu frumoase rauri, care curg linistit, și fiind într-o stare de sanatate excelenta.

Imaginați-vă Pamantul cum este  înconjurat de luminaalba  vindecatoare. Începeti  să va conecteti mai puternic cu pamantul concentrandu-va la cristalul sau cristalele din fata voastra.Incepeti sa trageti prin chakra coroana in interiorul vostru lumina alba vindecatoare. In continuare, vizualizati cum  picioarele voastre intra in pamant si incep sa creasca radacini care merg adanc in pamant. Trimiteti lumina alba vondecatoare  care curge din chakra coroanei prin chakrele si , picioarele voastre ,prin radacini adanc in centrul Pamantului. Petreceti  un timp  in aceasta stare, permitand luminii albe  sa coboare in Pamant, si  mentinad respiratia circular.

 

Cand simtiti ca sunteti gata, relaxati-va picioarele, eliberandu-va de radacinile din PAmant. Reveniti incet la starea normal de constiinta

 

AMARA7

 

 

Când simțiți că sunteți gata, imaginați-vă rădăcinile relaxarea de pe pământ și

reluarea fiind picioarele. Încet vin înapoi la constienta.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield